2020’DE BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

2020 ‘de acaba burcunuzu neler bekliyor? Ünlü astrolog Filiz Özkol’ un yorumuyla…

KOÇ

 

YAŞAMDAN BEKLENTİLERİNİZ VAR

Karşınıza çıkacak şartlarla mücadele edecek, taviz vermeyeceksiniz. Ketum ve kararlı davrandığınız zaman, şartlar sizden yana yön değiştirecek. Cesaretinizi ortaya koyan işler yapacaksınız. Ayrıca entelektüel konular ilginizi çekecek. Düşlediğiniz yolculuklara çıkabilirsiniz.

BOĞA

KOŞULLAR DEĞİŞİYOR..YENİLİKLER GELİYOR

Yaşamınızla ilgili yeni bir perde açılacak. Güvendiğiniz bir arkadaşınızdan zarar görebilirsiniz. Derin sorgulamalar sonucunda kendinizi daha iyi anlayacaksınız. Ruhsal anlamda kendinizi güçlü hissedeceğiniz, eğlenceli  yolculuklar da gündeme gelecek.

İKİZLER

HAYALLERİNİZDEN TAVİZ VERMİYORSUNUZ

Üst seviyelerde bir yaşama hazır mısınız? Önünüze çok güzel ve ilginç fırsatlar çıkacak. Sessizce çalışarak, kişisel hırslarınız doğrultusunda kendinizi ispat etmeye çalışacaksınız. Oldukça cesur davranırken, hiç kimsenin cesaret edemeyeceği işlere yelken açacaksınız.

YENGEÇ

KARİYER VE DEĞİŞİM SİZDEN YANA

Projelerinizi gerçekleştirmek için elinizde müthiş bir kozmik enerji var. Planlarınızı değiştirmek yerine, evrenin size sunacağı değişimden ne kadar yararlanacağınızı keşfedin ve fırsatları lehinize çevirmeye bakın. Çünkü büyük enerjilerin etkisi sizin isteklerinizin dışında gelişecektir.

ASLAN

TOPLUMSAL HAYATINIZ ÖN PLANDA

Artık yaşamınızda değişimlere yer vermeyi düşünürseniz, yeni savaşlardan kaçınmalısınız. Geriye bıraktığınız yıllarda; ilişkiniz için gösterdiğiniz çabaların ne kadarı size fayda sağladı veya ne kadarının zararını gördünüz. İşte, tüm bunları iyice düşünmeli ve olması gerekeni uygulamalısınız.

BAŞAK

FIRSATLAR YILI OLACAK.  AŞKINIZ SINAVDAN GEÇİYOR

Mantık ve duygu karmaşası yaşadığınız için, sürekli düzen arayışı içindesiniz. Başarılarınızın getireceği bolluk içinde bir yıl bekliyor sizi. Jüpiter aşk ve sosyal evinizi etkiliyor. Günden güne gelişen ufkunuzla, daha büyük düşünmeye başlıyorsunuz ve kazancınız artmaya başlıyor.

TERAZİ

İŞ HAYATINIZDA CESURSUNUZ

Severek yaptığınız işler başarıyı getirirken, para kazanma konusunda da şanslı olacaksınız. İşinizi iyi takip ederek disiplin içinde davranışlarınızı sürdüreceksiniz. Birçoğunuz maddi konulardaki başarınızı çevresel faktörlerle birleştirecek, ortak işbirliği içine gireceksiniz.

AKREP

FARKINDALIĞINIZ ARTIYOR

Risklerden korkmamayı öğrendiniz artık. Köklü kararlar alacaksınız. İşinizle ilgili konularda tatlı dilli ve politik davranmanın avantajlarını göreceksiniz. Oldukça başarılı ve çevrenize olumlu bir görüntü vereceksiniz. Başarılı çalışmalara imza atarak, işinizde manevi tatmin sağlayacaksınız.

YAY

CESARET İSTEYEN İŞLER SİZİ BEKLİYOR

Bu yıl cesaret edemediğiniz konular yön değiştirecek, belki de farklı bir işe geçeceksiniz. İş yerinizde çıkabilecek aksiliklere karşı hazırlıklı olmalısınız. Önemli bir ilişkiye sahipseniz ciddi kararlar alabilirsiniz. Sosyal yaşantında stres ve tartışmalardan uzak kalmalısın.

OĞLAK

DEĞİŞİM YILLARI. GÜCÜNÜZ YÜKSELİYOR.

2020’ye gümbür gümbür giriyorsunuz. Jüpiter, Plüton ve Satürn kişisel evinizde ilerleyecek. Her şeyin zorunu seçeceksiniz. Yaşamı bir bilgi hazinesi gibi gören bir Oğlak için başarısızlık diye bir şey yoktur ve bu yıl en zor rolü üstlenmenizde biraz da suç sizin. Çünkü başrolü hiç kimseye kaptırmak istemiyorsunuz. Sorumluluk yılları başlıyor.

KOVA

SEÇİMLERİNİZİ GÖNLÜNÜZCE YAPACAKSINIZ

Siz bir özgürlük insanısınız. Kural tanımayan farklı bir yapınız var. Geçmiş yıllarda hiç kimseye ödün vermeden yaşadınız. Bu yıl Jüpiter, Satürn ve Plüton bilinçaltı evinizi etkiliyor. İlişkilerinizde sessiz ve derinden gitmeyi yeğliyorsunuz.  Gerçek aşkın kıyısına gelecek ve karar verme zorlukları yaşayacaksınız.

BALIK

KOZMİK ENERJİ GELİYOR

Yılın  büyük bir kısmı Plüton, Satürn ve Jüpiter 11. Yeni şartlar ve yeni fikirler  evinizde birlikte hareket edecekler. Birlikte çalıştığınız kişilerle ortak fikirler üreteceksiniz. Kariyerinizle ilgili başarı size parayı da getirecektir. Enerjinizin güçlü olduğu bir yıl..

More from Gözde Atakoğlu
İLHAM PERİSİ: MERVE ÖZKAYNAK
Gerçek bir girişimci ruh, ilham kaynağı, motivasyon nedeni.  Herşey kurumsalda geçen yıllar...
Read More
Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir