Yeni Nesil Bir Cilt Bakımı Yaptırmak İster Misiniz?

İstanbul’un kuşkusuz en güzel yerlerinden birine konumlanmış Six Senses Spa’da yine İstanbul’da yaptırabileceğiniz en başarılı cilt bakımlarından biri var desem, ne dersiniz?

Six Senses Kocataş Mansion’a her gelişimde aynı şeyi düşünüyorum: Nasıl olup da şehrin içinde olup da şehrin kaosundan, stresinden bu kadar uzak hissetmenizi sağlıyorlar. Kuşkusuz spa’nın efsane konumu, boğaza nazır manzarası ( pencerelerinden boğaz görünen bir hamam keyfi sadece burada mümkün), içerde sundukları benzersiz hizmetleri, gerçek uzman kadrosu ve elbette kullandıkları bakım markalarının iddialı etkileri buradan her daim memnun ayrılmanızı sağlıyorlar. Tüm bu özelliklerin birarada verilebiliyor olması da burayı İstanbul’daki spa’lar içerisinde ayrı bir yere konumlandırıyor.

Bir otel içerisinde, yerin altında değil de aksine otelin en tepesinde, açıkta, kendi kapısı olan bir binadan spa’ya girmek de buranın benim en hoşuma giden özelliklerinden biri.

Veee elbette cilt bakımı, alışılmışın dışında bir deneyim yaşatmaya and içmişler burada. Klasik cilt bakımlarını unutup yeni nesil, yenilikçi ve sıkıntınıza yönelik çalışan bir bakım protokolü söz konusu.

Cilt bakımında uyguladıkları teknikler kadar, estetisyenin uzmanlığı kadar kullanılan ürünlerin başarısı da çok büyük önem taşıyor. İşte burada zaten gerçekten emin ellerdesiniz zira dünyaca ünlü bakım markası Biologique Recherche laboratuvarlarında gerçekleştirilen özel ekipmanlarla bakıma alınıyorsunuz.

Sérum A-Glyca, kırışıklıkların oluşmasına ve cildin yaşlanmasına neden olan glikasyon süreciyle mücadele ediyor. İçerik açısından oldukça zengin olan bu serum, glikasyonu tersine çeviren iyileştirici bir etkiye de sahip.
Cilt bariyerini güçlendirmeye yardımcı olmak için sıvı bir yastık görevi görecek yoğun bir lipid onarıcı tedavi sunuyor. Çekirdek formülü, eşsiz besleyici özellikler vererek ciltteki kurulukla ciddi olarak savaşıyor.

Öncelikle kapsamlı bir cilt analizi ile başlayıp, cilt tipinize uygun olan ürünlerle gerçekleştirilen bakımda, benim sıkıntılarıma göre Biologique Recherche lifting etkisine sahip bakımı uygulandı.

Kullanılan tüm ürünler oldukça yoğun, konsantre ve doğal aktif içeriklere sahipler, bu doğallık kokularına da yansımış durumda öyle misler gibi bir bakım değil bahsettiğim, oldukça doğal kimi zaman rahatsız bile olabileceğiniz kokuları var Biologique Recherche ürünlerinin, ama işte ürünlerden aldığınız sonuçlar o kadar başarılı ki bunlara takılmıyorsunuz bile.

Uygulama esnasında uygulunan soğuk kaşık tekniği ise en az ürünler kadar başarılı. Aktif içeriklerin cildin alt katmanlarına ulaşması ve cilde yedirilmesi, masajla ciltteki kan akışının arttırılması soğuk kaşıklarla yapılıyor. O buz gibi etki cildinizin her hücresini yenilenmesini, kan damarlarının büzüşerek oksijene doymasını ve bakım sonrası ciltte inanılmaz sağlıklı bir parlaklık yaratılmasını sağlıyor.

Eğer yeni ve etkili bir cilt bakımı deneyimi yaşamak istiyorsanız Six Senses Spa ve Biologique Recherche ürünleri size bunu fazlasıyla yaşatıyorlar, benden söylemesi…

Yüzüme uygulanan maskenin etkisini arttırmak için, buzdolabından çıkarılan soğuk metal kaşıklar yardımıyla cildime uzun bir masaj yapıldı.
1 saat süren bakım sonrası cildimin dinlendiği ve kendiliğinden parladığını açıkça görebilirsiniz.

More from Gözde Atakoğlu
PRENSES GELİNLER
Her geline söylenen klasik bir laftır, prenses gibisin… Bir de gerçek prenses...
Read More
Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir