2015 İSTEKLERİNİZİ LİSTELEDİNİZ Mİ?

Yeni yıldaki hedefler ve beklentiler aslında değişim isteğidir. Değişim hazırlık ister. Kendimizden değil, “Ötekinden beklediğimiz sürece, umutlar hayal kırıklığına dönüşür. Bu yüzden değişimin ilk adımını iç dünyanızda başlatın derim çünkü ben öyle yaptım ve kendime bir WISHLIST hazırladım.

İlk ürün Benefit Bathina Vücut Yağı. Cildi nemlendirirken aynı zamanda kendine has egzotik bir koku bırakıyor. Seksi hissettiriyor dolayısıyla kendinize güven duyuyorsunuz.

Listeme yeni makyaj malzemelerimi eklemeyi ihmal etmedim. Ve ilk dudaklardan başladım. Genellikle soft renkleri kullanırım fakat bu yıl  tercihim, uygulaması rahat Sephora Rouge Infusion isimli dudak boyası oldu. Hangi rengini almam konusunda çok kararsızım sanırım yeni yıl rengim Cherry (süper bir vişne tonu) olacak.

2

Gözler makyajın odak noktası.  Bu yıl mavi tonlara şans vereyim diyorum, tercihim Sephora’ya ait lavanta- mavi- gri tonlarında tekli farlar. Estee Lauder Double Wear Stay-In-Place göz kalemi yumuşak ucuyla göz makyajının vazgeçilmezi, heleki kuyruklu modeller bu kadar revaçtayken.  Eski maskaradır ama hala en iyilerden biri, Dior Diorshow Black Out Waterproof maskara ise finalde kirpiklere hacim, bakışlara anlam katsın diye listemde.

Wishlist için son tercihlerim ten makyajına dair… Hafif yapıya, ciltte ağırlık yaratmayan,  doğal duruşa ve yeterli kapatıcılığa  sahip Nars Sheer Glow fondöten… Anında toparlıyor cildin görünümünü

12

ve elbette ten makyajının tamamlayıcısı allıklar… Dior’un Trianon isimli bu muhteşem renkte allıkları, aslında 2014 ilkbahar sezonuna ait ama ben kış listeme koydum , kışın griliğine renkli birşeyler iyi gider diye… Hem baharda alınan sadece baharda mı kullanılır ki?

More from g_yayinda_g_yayinda
BİLMENİZ GEREKEN 11 SAÇ TERİMİ
Ombre? Balyaj? Bronde? Bir süredir bu terimleri duyar olduk. Kuaför diline giren bu yeni...
Read More
Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir