EN ÇOK LUCİFER İZLEDİK: 2019 YILININ EN ÇOK İZLENEN ÇEVRİM İÇİ DİZİLERİ

netflix

Bu yıl gerçekten de yoğun geçti öyle değil mi? Bir yandan okul için koşturduk, bir yandan iş hayatının o karmaşasında kaybolduk. Ya da evimizde çocuklarımız ile ilgilendik. Kim bilir? Ama bu yoğun temponun ardından rahatlama ve dinlenme anlarında en yakın arkadaşımız şüphesiz çevrim içi diziler oldu.

TV time keyifli vakit geçirmenin en pratik yolu olan çevrim içi dizilerin rakamlarını yayınlandı. Bu kapsamda 2019 yılında acaba en çok hangi diziler izlendi, bu dizileri izlemek için en çok hangi platform kullanıldı? Gelin hep beraber bu yılın en çok izlenenlerine bir göz atalım.

2019 yılının en çok izlenen dizileri

2019 yılının en popüler çevrim içi diziler listesi

Listenin başında beklenen başarıyı gösteremediği gerekçesiyle Fox tarafından iptal edilen Lucifer’ın Netflix’e geçmesiyle bu yılın en çok izlenen dizisi haline geldiğini görüyoruz. Bunu sırasıyla bir diğer Netflix dizisi olan Stranger Things takip ediyor.

lucifer

Söz konusu yayınlanan listede ise Netflix’in ağırlığı hissediliyor zira 20 dizinin yer aldığı listede 19’unun popüler platlforma ait olduğu görülüyor. Tek Hulu yapımı olan The Handmaid’s Tale, bu listede Netflix yapımı olmayan tek dizi.

Üçüncü sırada 13 Reasons Why yer alırken dördüncü sırada karşımıza La Casa De Papel çıkıyor. Son sezonuyla eleştiri oklarını üzerine çekmiş olsa da en popüler diziler arasında yer alıyor. Beşinci sırada ise Orange Is the New Black karşımıza çıkıyor.

İlk beşte Netflix yapımları yer alıyorken, biraz önce bahsettiğimiz Hulu dizisi olan The Handmaid’s Tale ise altıncı sırada yer alıyor. Listenin diğer popüler isimleriyse sırasıyla, yeni sezonun beklendiği Sex Education, Elite, You, Chilling Adventures of Sabrina, The Umralla Academy, Black Mirror, Dark, Marvel’s The Punisher, Atypical, Love, Death & Robots, Midhunter, Marvel’s Jessica Jones, Big Mounth ve The Society.

Written By
More from Nilay Kamu
GÜZELLİK ÖNEMLİ; İŞTE LED TABANLI GÜZELLİK ÜRÜNLERİ
İnsanın aynaya baktığında kendisini iyi hissetmesi önemli. Bu sebeple bakım rutinleri, insanın...
Read More
Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir