30 Eylül Haftası Burç Yorumları

Hazırlayan: Filiz Özkol

Bu Hafta Doğanlar…

Kibar ve sempatik tavırları onları sosyal yaşantılarında aktif ve sevilen bir kişi yapar. Güzel giysiler ve pahalı ilişkilerden hoşlanırlar. Duyarlı yapılarından dolayı, sabır ve anlayış konusunda iniş ve çıkışlar yaşarlar.  Fiziksel arzuları çok yoğundur. Dostlarına çok bağlıdırlar. Anlamlı ve yaşamı kuvvetli bir şekilde kavrayan kişilerden hoşlanırlar. Başkalarına ters gelen şeyler onlar için son derece doğaldır. İşlerine karışılmasından hoşlanmadıkları için, yaratıcılıkları tek başına kaldıkları zaman ortaya çıkar. Sahiplenme duyguları çok gelişmiştir. Parayı lüksü ve rahatlarını çok severler. Sorumluluk duyguları çok gelişmiş olduğu için, çevrelerinin güvenlerini kazanmışlardır. Ev ve bahçe işlerinde huzur bulurlar. Enerjilerinin büyük kısmını evlerini en güzel şekilde düzenlemek için kullanırlar.

Duygusal hayatımız karışıyor

Bilinç altı yapılanmamız farklı seyrediyor. Mantıklı ve akılcı yaklaştığımız konularda daha başarılı adımlar atacağız. Yapacağınız çalışmaları geliştirmek istiyor ve yeni projelere kendinizi hazır hissediyor, Sosyal hayatımızın daha hareketli olduğu bu dönemde eve kapanmak istemeyeceğiz.  Bazılarımız uzakta oturan yakınlarımızı ziyaret edeceğiz.Sanatsal olaylara ilgimiz artıyor. Duygusal yaşantımızda karmaşalara bir disiplin getireceğiz. Sevdiklerimize daha fazla ilgi göstereceğiz. Kendimizi ortaya koyacak ilişkiler içindeyiz. Aktivitelerimiz hızlanıyor. Değişik tezatların birbirini tamamlaması günümüzü ilginç hale getirecektir. Kendimizi aşacağımız konuların karşımıza çıkması bizi olumlu kılacaktır. Özgün ve orijinal duygular aynı paralellikte olan düşüncelerle bağdaşacaktır. Aşk ilişkilerimizde çevreye kayıtsız kalamayacağımız bir hafta.

KOÇ:

Hedeflerinizde ilerliyorsunuz

Yüksek mevki arayışı içindeyseniz dikkatli olmalı ve karşına çıkan sorunlarla savaşmak yerine beklemeyi tercih etmelisiniz. İş hayatınızda aksi davranışlarda bulunmamaya özen gösterin. Araştırma içgüdünüzün yüksek olmasından kaynaklanan, hedeflerinize yönelik çalışmalar içindesiniz. Rakip tanımıyor fakat bu özelliğinizi gizlemeyi başarıyorsunuz. Hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. İşbirliği içinde olduğunuz kişileri düşüncelerinizle etkileyeceksiniz.

BOĞA:

Kendinizle ilgilenmelisiniz

Kendinizle ilgili konularda sessiz kalmayı yeğlemeli, çevrenize karşı kritikçi bir yaklaşım içinde bulunmalısınız.. Mesleki konularda duygusal tatmin sağlamak için gerekli çalışmaları daha sonraya ertelemelisiniz. Sabit düşüncelerden uzaklaştığınız zaman, kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. İnatçı yapınızın kendinize zarar verdiğini sizde biliyorsunuz. Sosyal çevrenizde değişimler ve yeni başlangıçlar için uygun olmayan bu durumu eski dostlarınızla hasret gidererek geçiştirebilirsiniz.

İKİZLER

Yaratıcılığınız harika

 Kendinizi geliştirmek isteyecek ve sizi motive edecek arkadaşlara ihtiyaç duyuyorsunuz. Yardım etme duygunuz artarken, zevkler konusunda aşırıya kaçabilirsiniz. Yaratıcılığınızda harikalar yaratıyor, olumsuzluklar karşısında da, ketum tavırla takınıyorsunuz. Maddi konularınızı destekleyici aşklar gündeme gelecektir. Karasızlık çektiğiniz anlarda arkadaşlarınızdan yardım alacaksınız. Sosyal konumunuzda yükselme olabilir. . Bu hafta isteklerinizi gözden geçireceksiniz.

YENGEÇ

İlişkilerinizi gözden geçirin

 İş ilişkisi içinde bulunduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizi dostane bir şekilde geliştirmeye çalışın. Bu şekilde iyi iletişim, kozmik güçlerle birleştiğinde sevdiğiniz işlerden para kazanma şansınızı oldukça yükseltecek.  Mükemmel başarılar eşiğinde iken, sizi aşan konuların altına imza atıyorsunuz. Birlikte vakit geçirmekten hoşlandığınız kişileri de yanınıza alırsanız, motivasyonunuz bir kat daha artacaktır. Bu hafta çevrenizde entelektüel aktivitelere katılacaksınız.

ASLAN

Esnek düşünmelisiniz

Görüşeceğiniz veya işbirliği içinde olacağınız kişilerin güçlü ve kariyerli olmasına özen göstereceksiniz.. Çok küçük çıkar hesapları ile çok büyük kayıplara neden olacak davranışlar içine girmeyin. Biraz sağduyulu ve geniş düşünmeye çalışın. Kesinlikle, Bu dönemde sakin davranmalı ve sabırlı olmalısınız. Kariyer gezegeniniz bu dönemde size tüm iyi niyetiyle eşlik edecek ve para kazanmanıza yardım edecektir.  Size para kazandıracak kaynaklarınızı araştırmalı aksiliklere hazırlıklı olmalısınız.

BAŞAK

Maddi korkularınızı yenmelisiniz

 Cesur ve aktif ve risk almaya hazırsınız.. Maddi korkularınızı bir kenara atacaksınız. Akıllıca adımlar atmalı ve hata yapmamalısınız. Yaşam felsefesi ile ilgili değişen düşüncelere sahip olacaksınız. Kendinizle ilgili yetersiz gördüğünüz konuları tekrar ele alırken, daha disiplinli olmak zorundasınız.  Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere ani tepkiler vermeyin. Yakın dostlarınızla aranızda duygusal bağlarınız güçleniyor.

TERAZİ:

İletişiminiz mükemmel

Sosyal ilişikleriniz yoğunluk kazanmaya devam ederken karşılaşacağınız cazip kişiler ilginizi çekecektir. Dostlukların pekişeceği ve sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacağınız bir dönemdesiniz. Güçlü kişilerin desteğini üzerinizde hissedecek ve onlarla ilişkilerinizi olumlu tutmayı başaracaksınız.. Tanrı vergisi sevimli yönlerinizi kullanabilirsiniz. Yollardan beklediğiniz ve  kariyerinizi etkileyecek haberlerin gündem kazanması sonucunda ideallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

AKREP

Tartışmalardan uzaklaşın

 Tartışmalardan uzak kalmayı başarmanız sizi her anlamda üstün kılacaktır.. Duygusal sorunlarınız iş hayatınızı da, etkileyebilir. Bu tür olumsuzlukların önüne geçmek için bazı şeyleri ağırdan alın. Aşk hayatınızda oldukça romantik günler geçirebilirsiniz. Uyumlu düşüncelerinizle ortaklıklar konusunda ılımlı bir hava estireceksiniz. Gireceğiniz sosyal etkinliklerde duruşunuzla etkileyeceğiniz kişiler olabilir. Bu tür sohbetlerde karşınızdakini dinlemeye gayret edin. Enerjiniz mükemmel.

YAY

Dikkatler üzerinizde olacak

Uzun zamandır görüşmek istediğiniz veya destek almak için karşılıklı konuşmaya ihtiyaç duyduğunuz kişilerle bir araya geleceksiniz. Görüşme konularını daha önceden hazırlarsanız zor durumda kalmazsınız. Böylece, arzuladığınız sonuçlara ulaşmanın ilk adımlarını atmış olacaksınız. Pratik yönlerinizi rahatça kullanabileceğiniz alanlarda başarı sizi bekliyor.. İş yapacağınız ve birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda  bağlarınız güçlenebilir. Bu hafta  çevrenin dikkatleri üzerinizde olacak.

OĞLAK

Tecrübeleriniz artıyor

Birlikte girdiğiniz sosyal aktivitelerde onu izleyin. Bu ortamlardaki davranışları, şimdiye kadar farkında olamadığınız bir özelliğini ortaya çıkarabilir. Beraberliğinize devam edin fakat evlilik kararı almayın. Arkadaş çevreniz genişledikçe tercihleriniz genişleyecek. Aileniz, sosyal yaşantınız ve kişisel maddi evinizle ilgili konular gündeme gelecektir. Öğrenme merakınız artarken, şimdiye kadar denemediğiniz konular üzerinde yoğunlaşmak yerine, denediğiniz konuların ayrıntılarını düşünmelisiniz.

KOVA

Enerjiniz yükseliyor

 Sosyal ilişkileriniz ve yaratıcılığınız ön plana çıkacak, enerjik işler ortaya koyacaksınız. Partnerinizle kişisel ve basit sürtüşmeler nedeniyle bir türlü uzlaşamadığınız konularda gücünüzü birleştirecek, olumlu işler yapacaksınız. Aşırı hassas bir yapıda olduğunuz bu günlerde olayları çok yönlü irdelemeye gayret edin. Kendinizi mutlaka onun yerine koymaya çalışın. Yine bu dönemde yeni bir aşk ilişkisine başlamak için uygun bir dönem.. Çevre koşullarınızı kendinize yönlendirebileceksiniz.

BALIK

Duygularınızı abartıyorsunuz

Aşkla ilgili düşüncelerinizi abartacaksınız. Duygularınızı ve hırslarınızı içsel olarak büyütüyorsunuz. Enerjinizi büyük hedeflere odaklarken, bazılarınız büyük karmaşalar yaşayacak. Akıllı davranırsanız kazanan siz olacaksınız. Konuşacağınız ve paylaşımlarınızı aktaracağınız kişilerin önemli destek verici davranışları sizi memnun edecektir. Üstlerinizle güç gösterilerine girmeyip, onlarla uyum içinde çalışmalısınız. Hoşgörülü davranmanın avantajlarını kullanmalı ve başarınızı arttırmalısınız.

More from Gözde Atakoğlu
YAKIŞIKLI PARFÜMLER
Erkeklerden çalmanın keyfi başka, bunu itiraf edelim. En sevdikleri XL gömlek, bazen...
Read More
Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir