2021 TRENDLERİNDE DOĞADAN İLHAM ALAN RENKLER

Polisan Kansai Boya bu senenin  doğadan ilham alan renklerini anlatıyor…

GRİ COVID-19 DÖNEMİNİ, SARI UMUDU SEMBOLİZE EDİYOR

Pantone bu sene iki rengi birden yılın rengi ilan etti. Covid-19 dönemini çağrıştıran “Ultimate Gri”, insanlığın bu salgına karşı mücadeleye gönderme yapıyor. “Aydınlatıcı Sarı” ise iyimserliğin rengi olarak günlere umut veriyor. Hardal sarısı ve yoğun sarılar, 2021 dekorasyonunda en çok bir çıkan renklerden.

DOĞADAKİ EN GÜZEL YEŞİLLER EVLERİMİZDE

Huzur veren, sakinleştirici ve iyileştirici özellikleriyle yeşil tonları, trendler arasında… Kendimizi iyi hissetmeye duyduğumuz bu günlerde büyümeyi, düzeni, tazeliği, yeniden doğuşu ve umudu sembolize eden yeşilin tonları, iç mekanlara güven duygusu veriyor.

GÖKYÜZÜ MAVİSİ HUZUR VE ÖZGÜRLÜK YARATIYOR

Huzuru, barışı ve güven duygusunu çağrıştıran lacivert, turkuaz, açık mavi gibi mavinin tonları iç ve dış mekanlarda 2021’in en trend yüzey olmaya aday. Okyanusun coşkusunu ve enginliğini siz de bu renklerle evinize taşıyabilirsiniz.

TOPRAK TONLARI ZAMANSIZ BİR DURUŞ SUNUYOR

İç dekorasyonda canlılık ve yüksek enerji tercih edenler için de morlar ve kırmızılar oldukça popüler olacak. Romantik ve tek tarz sunan kırmızının güçlü turuncu alt tonları, evlerde pozitif bir etki yaratıyor. Asil bir şıklık hissi veren sıcak morlarsa bu senenin en çok öne çıkıyor arasında yer alıyor.

MUTFAK VE BANYOLARA KOYU RENKLER HAKİM…

80’li yıllardan itibaren mutfak ve banyoları hakimiyeti altına alan beyaz ve tonları, 2021 yerinde koyu grilerle antrasitlere bırakıyor. Koyu ahşap renkli dolaplara gelecek siyah tonları da oldukça revaçta olacak.

TEMİZLİĞİ VE SAFLIĞIN SEMBOLÜ BEYAZ YİNE TREND

2021’de evinizde aydınlık bir etki yaratmak isterseniz,  beyaz rengin hakim olduğu duvarlar ve mobilyaları tercih edebilirsiniz. Beyazı renk olarak tamamlayan siyah ve pastel tonlarıyla da iç dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.

Written By
More from Beril Yilmaz
POZİTİF Mİ? NÖTR MÜ?
Beden Olumlamaya kardeş mi geliyor, yoksa rakip mi? YAZAR: AV. MERVE ÖZKAN...
Read More
Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir