21 Gün Şekersiz Programıyla En Fit Yazını Yaşa!
Sağlıklı beslenmek, fit olmak ve özellikle yaz mevsiminde kilolardan kurtulmak hepimizin önceliklerinden. Bunun için de zaman zaman farklı diyet programları…
Sağlıklı beslenmek, fit olmak ve özellikle yaz mevsiminde kilolardan kurtulmak hepimizin önceliklerinden. Bunun için de zaman zaman farklı diyet programları…
Yaz ayları kendine özgü deneyimleri beraberinde getirir. Yaz demek güneş ışınlarıyla bol bol temas etmek, tazelenmek ve heyecan demek… Ama…
Hazırlayan: Eda Şentürk Akçakaya Tek bir dokunuşla stilinizde sihirli bir değnek etkisi yaratan aksesuarlar bu yaz en güçlü haliyle karşımızda….
Güzellik Yayında’nın sevgili okurları, siz yaz aylarını benim kadar hasretle beklediniz mi bilmiyorum ama ben her sene olduğu gibi bekledim…
Kavurucu sıcakların İstanbul’da baş gösterdiği bir cuma günü Swissotel Bosphorus İstanbul’da lobide buluştu çekim grubumuz, Beyza kocaman gülümsemesi, çivit mavisi…
Yaz geldiyse İstanbullu Bodrum’a göç etmiş demektir. Bodrum’da yeni açılan restoranlara, mekanlara ve sanatsal önerilere hızlıca bir göz atalım mı?…
Güneşin yüzünü iyiden iyiye göstermesiyle tatil planları çoktan yapılmaya başladı. Uzun seyahatlere çıkamıyorsanız, dert etmeyin; yazı doyasıya yaşamak için şehrin…