Daha Sıkı Daha Dolgun Görünen Bir Cilt Hayal Değil, Peki Ama Nasıl?

Mesleğim gereği etrafımda -hangi ürünü kullanmalıyım? diye soran çoktur. Özellikle hangi serumu ve göz çevresi kremini kullanmalıyım diye soranlara,  ağzımdan ilk olarak  ‘Avon’un ANEW Power Serumu ve Power Göz Çevresi Kremi’ çıkması ise elbette tesadüf değil. Bu ürünlerle geçtiğimiz yıl bir hafta süren bir bakım challenge’ı yapmıştım. Challenge’ın amacı; sabah-akşam düzenli olarak cildime ve göz çevreme bu ürünleri uygulayarak cildimde neler olacağını gözlemlemekti.

Ama bu öyle ‘denedim, beğendim’  tarzı sadece kişisel yoruma bağlı bir challenge değildi. Ürünü kullanmadan önce ve kullandıktan sonra ‘Visia’ isimli bir cihazda cildimin analizleri yapıldı. Bildiğiniz öncesi ve sonrasını gösteren bir analizdi bu. Sonuç mu?

İnce çizgilerimin görünümünde ve cildimin  genelinde yüksek oranda bir düzgünleşme çıktı ortaya. Hatta geçen yılki bu bir haftalık challenge’ın reels’ını izlemek isteyenler için hemen şuraya linkini de bırakıyorum.

Anew Power Serum ve Power Göz Çevresi Kremi bir haftada sana nasıl bu kadar fayda sağladı, nasıl bu kadar etkili oldu diye soracak olursanız, markaya patentli Protinol teknolojisi sayesinde derim.

Ciltteki tip 1 ve tip 3 kolajeni destekleyen Avon patentli bir teknolojiden söz ediyoruz. Bu bir haftalık challenge ve neticeler sonrası tahmin edersiniz ki Avon ANEW Power ikilisi vazgeçilmezlerimden oldular. Taa ki bu yıla kadar.

Avon bu sene ise şimdiye kadarki en yüksek Protinol™* konsantrasyonuna sahip  güçlü bir ikili ile karşımıza çıkıyor.

Yeni ANEW Power Krem  ve Yenilenen ANEW Power Serum…

Gayet iyi bildiğiniz gibi yaşın ilerlemesiyle birlikte vücutta üretilen kolajen miktarı azalmaya başlıyor. Cilt esnekliğini kaybediyor ve hasar görmeye açık hale geliyor. Elastikiyetini kaybeden ciltte ise kırışıklıklar oluşmaya başlıyor. Kolajen üretiminin azalmasıyla mücadele etmek ve cildin daha dolgun, sıkı, canlı  görünümünü korumak için Protinol™ teknolojisi ise yardımımıza koşuyor.

ANEW Power Kremi yenilenen Anew Power Serum ile birlikte yaklaşık bir aydır düzenli olarak kullanıyorum.

Kremde, ciltteki iki tip kolajeni destekleyen ve sadece Avon’a özel ve patentli Protinol™  teknolojisine ek olarak son dönemin yükselen yıldız içeriği, cilt yüzeyinin tazelenmesine yardımcı Niasinamid de  bulunuyor. Hem sabah hem de akşam kullanabileceğiniz, sürdüğünüz anda ciltte dokusuyla konfor yaratan, kokusuyla mest eden bu krem cilt yüzeyinin tazelenmesine, kolajeni desteklemeye, cildin nemli ve pürüzsüz görünümlü hissedilmesine yardımcı oluyor.

Yenilenen Anew Power Serum ise zaten çok başarılı bir üründü. Zira içerisinde diğer Anew nemlendirici kremlere oranla 10 kat* daha fazla Protinol bulunuyor.

Hafif bir dokuya sahip ciltte kesinlikle ağırlık yaratmıyor ve kolayca emiliyor. Bu yüzden yaz dönemi için de ideal bir ürün. Tatilde ilk çantaya atılacaklardan. Ayrıca hafif dokusuna rağmen cilde sürüldüğü anda  derinlemesine yoğun nemlendirme sağlamayı da en iyi şekilde başarıyor.

Anlayacağınız, 7 günde hissedilmeye** başlanan sonuçlar elde etmeye yardımcı olan ANEW Power Serum ve ANEW Power Krem mükemmel bir kombo olarak cilt bakım rutinimde yerlerini aldılar bile ve önerilecekler listemde de başı çekiyorlar. Bakım rutininize eklemeniz ve deneyimlemeniz için ürünlerin linkini bırakıyorum: Satın Almak İçin Tıklayın

*Anew Nemlendirici Kremlerdeki protinol seviyesine göre 10 kat daha fazla Protinol içerir.**Tüketici Çalışmasına dayanmaktadır

More from Gözde Atakoğlu
ORGANİK BEBEK ÜRÜNLERİ ARAYANLARA…
Güvenilir, az içerikli, organik sertifikalı çocuk ve bebek bakım ürünleri arayanlar bu...
Read More
Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir